Week 25: Sneller dan het licht…

Zo dan, eerst 3,5 week wachten op een nieuwe post en nu binnen een halve week weer een post. Wat is er aan de hand? Nou, het bruist gewoon in mijn hoofd en dan is dit een mooie uitlaatklep!
Okay, ik zal bij het begin beginnen…

Ik had verteld dat ik een nieuwe röntgenfoto moest maken van mijn voet toch? Het zat mijn fysio niet lekker dat mijn voet zo’n pijn bleef doen en niet alleen bij de breuk, maar mijn hele voet. Mijn voet was ook heel stijf.
Inmiddels is de uitslag binnen en had de dokter goed en slecht nieuws. Oh oooooh…… Eng is dat he? Waarom zeggen ze nou zoiets? Goed en slecht nieuws?  Ik kreeg gelijk zo’n beeld voor me dat mijn voet compleet geamputeerd moest worden of zoiets. Zeg dan gewoon: “Nou meis, de uitslag is binnen hoor en luidt als volgt….”.
Anyway, het goede nieuws is dat de breuk eindelijk bijna helemaal dicht is. Er zijn nog een paar stukjes bot die niet helemaal aan elkaar zitten, maar de breuk ziet er verder prima uit. Mag ook wel na 8 maanden!!!!
Dan nu het slechte nieuws… Ze hebben degeneratieve plekken door mijn hele voet en enkel aangetroffen, oftewel…ARTHROSE. Ongelooflijk!
Nou ben ik een jong blompje van 46 lentes met een bejaarde voet.
arthritis
Binnenkort moet ik weer terug om te bespreken wat ik moet/kan/wil doen maar ik heb dat even voor me uitgeschoven omdat ik de laatste tijd al zoveel specialisten zie, de specialisten bij de Obesitas Kliniek, de ADHD medica…(shit moet mijn medicijnen nog bij de apotheek ophalen. Helemaal vergeten ☹) de ADHD medicatie groep dus, de ADHD coach, de leuke diëtiste, de fysio. Laat nu maar even hoor.

Wat heb ik nog meer meegemaakt? Hmm…eens denken… Nou, het was wel weer eens tijd om mijn haar te verven. Ik heb de laatste 3 keer Cool Blond gebruikt maar het leek me wel eens leuk om een wat warmere tint te gebruiken. Een normaal mens gaat dan naar de kapper om dit te bespreken maar ik zag een aanbieding van L’oreal, 1+1 gratis, en daar zat een leuk kleurtje bij nl. honingblond. Ik ben gek op honing en het kleurtje achterop zag er ook goed uit dus heb ik die gekocht en ’s avonds gelijk op mijn haar gegooid. Even 30 minuutjes intrekken en eruit wassen. Nadat alles eruit was gespoeld zag mijn haar er nog steeds wat vreemd uit dus ging ik het maar even droog fohnen.

OMG! WTF? NEEEEEEEEEEEEE……..roest vlek

Het zag eruit alsof ik een soort roestvlek op mijn hoofd had. Ik leek op een ginger aardbeie. Hoe vaak ik het ook waste, ik was gewoon de sjaak. Een roestige sjaak.
De volgende morgen heb ik de kapper gebeld en onschuldig gevraagd of ze ergens nog een opening in de agenda hadden voor knippen en hair-doeen beetje verven. Wanneer wil je? vroeg de kapster nog. Eh, nou, NU GRAAG! De kapster was even stil en toen klonk er: “Eh Cinderella, wat heb je nou weer gedaan?”. Okay, het was tijd om met de billen bloot te gaan en eerlijk op te biechten dat ik mijn haar had verkloot. Gelukkig hebben ze het zo kunnen regelen dat ik vandaag (zaterdag) om 9 uur terecht kon.
Ze zijn aan de slag gegaan met highlights en een ander model en nu ben ik eigenlijk wel tevreden. Het was even wennen (weer) maar het past wel bij me.

house for sale

Nog 1 dingetje voordat ik afsluit. Ons huis staat op Funda! Na eh…10 jaar of zoiets hier gewoond te hebben, is het nu tijd voor wat rustigers. Oh, en wat kleiners. Oja, en iets met meer groen om ons heen. Ach, dit verhaal wordt nog vervolgd hoor, eerst maar eens ons huis zien te verkopen.

Tot de volgende keer 😊

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s